Η Ιστορία του καταστήματος ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο επίπλων κουζίνας πάνω από 50 χρόνια με έδρα την Aθήνα.

Το 1955 ο Γεώργιος Καπερώνης με πολλή αγάπη και μεράκι άνοιξε το πρώτο ξυλουργικό εργαστήριο στο Μοσχάτο το οποίο λειτουργεί και σήμερα, προσφέροντας πλούσια ποικιλία εγχώριων προϊόντων σε πολύ καλές τιμές, με άριστο σέρβις και απόλυτη ειλικρίνεια προς τον πελάτη.
45 χρόνια μετά, το 1995 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια των παιδιών του Γ. Καπερώνη απόφοιτων της Διπλάρειου Σχολής (κατασκευή & σχεδιασμός επίπλου).

Σήμερα το 2003, έχοντας αξιολογήσει τις σύγχρονες ανάγκες τις αγοράς, έχουμε προσδώσει το μεγαλύτερο βάρος των δραστηριοτήτων μας στις εισαγωγές από Ιταλικούς, οίκους, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων κουζίνας. Έτσι με την αντιπροσώπευση κορυφαίων οίκων εκ των οποίων καθένας εξειδικεύεται στο είδος του με κορυφαία αποτελέσματα, καταφέρνουμε να παρουσιάσουμε στην ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα επίπλων κουζίνας.

Με απλά λόγια, επισκεπτόμενοι τόν εκθεσιακό χώρο μας, θα βρείτε τα πάντα στο χώρο του επίπλου, στις καλύτερες τιμές, με μεγάλες ευκολίες πληρωμής, συνέπεια στις παραδώσεις και άψογο σέρβις .

Στόχος της εταιρείας μας είναι καθημερινά η βελτίωση, αναβάθμιση και η καλύτερη προσφορά προς τον πελάτη.